FÅ 10 DAGE GRATIS 

Se mine onlinekurser, download materialet og del dine erfaringer i lukket forum på Facebook.

Få hele pakken, med grundige guides, forklarende videoer, praktiske links, ugentlige Q&A's og bliv del af et levende fællesskab.

Du er hurtigt igang med trygt at udskrive homøopati derhjemme.

Det vil ændre dit liv for altid!

PRØV HOMØOPATIKLUBBEN GRATIS I 10 DAGE

kit clipped

Minimer brugen af toksisk medicin - Lær om naturlige alternativer

Rigtigt mange vil gerne slippe af med så meget kemi fra husholdningen, som muligt. Det kan være en jungle at finde rundt i, og det kan være besværligt (og dyrt) at finde alternativer, især når det kommer til hjemmeapoteket. 

Det er netop derfor jeg har lavet mine onlinekurser. Der er mange ting, man godt kan behandle derhjemme selv med homøopati. Jeg har nu samlet alle mine kurser under HomøopatiKlubben.

Populære kurser i HomøopatiKlubben?

Minikursus i homøopati til husbehov

Begynder kursus .Lær at bruge homøopatiske lægemidler til husbehov, som alternativ til almindelig håndkøbsmedicin.

Bliv Ekspert i Homøopati til Husbehov

Vi går i dybden. 8 moduler der giver grundig indsigt i de 36 midler fra 'det bla kit' fra Helios, og hvad disse kan behandle.

Homøoprofylakse til rejsen

Du vaccinerer ikke, og vil gerne benytte homøoprofylakse i stedet for. Komplet guide inkl. bestillingsguide.

Homøoprofylakse til børnesygdomme

Du vaccinerer ikke dit barn, og vil bruge homøoprofylakse. Få svar på hvordan du gør, hvor du køber det og hvornår det skal gives.

Homøopati til fødselen

Du vil gerne have en så naturlig fødsel som muligt. Bliv grundigt indført i fødselskittet fra Helios, og få en step-by-step guide.

Homøopati til dyr

Lær at udskrive homøopati til dine kæledyr og spar 1000's på dyrlægeregningerne. Det er lige til at gå til!

Du modtager også det Månedlige medlemsblad (online)

Som medlem i HomøopatiKlubben får du også et månedligt medlemsblad "MiniMagasin". 

I det månedlige MiniMagasin tager vi forskellige temaer op, med homøopatiske råd, interview og video eller podcasts.

Man kan stille spørgsmål til temaerne i de ugentlige Q&A's.

Screenshot 2019-08-22 14.21.41.png
2019-07-13-13.57.20-edited.jpg

Hvem er HomøopatiKlubben for?

Der er noget for alle i HomøopatiKlubben! Men det er noget du sikkert vil synes er spændende, informativt og underholdende hvis:

 • Du er interesseret i sund livsstil, også hvad der rækker ud over de officielle sundhedsråd
 • Du vil gerne lære eller blive bedre til at behandle homøopatisk hjemme selv
 • Du er gravid og vil gerne have en naturlig fødsel, og behandle din baby naturligt, så vidt muligt
 • Du vil gerne have en grundig indsigt i muligheder for at styrke immunforsvaret naturligt

PRØV HOMØOPATIKLUBBEN GRATIS I 10 DAGE

Mød din tourguide ud i homøopatien

Mette Mitchell er uddannet homøopat fra Centre for Homeopathic Education, London, hvor hun også fik hendes BA i videnskab i homøopati.

Det har altid været Mette's store ambition, at få delt homøopatien bredt, så flere kan få glæde af de fantastiske homøopatiske midler. 

Idag er hun repræsentant for Centre for Homeopathic Education i Danmark og Canada, hvor hun informerer om uddannelsen, som også er tilgængelig online.


Mette  er 46 år gammel og bor i Canada sammen med hendes kæreste og datter. Hun er medindehaver af et livligt klinikfælleskab og ser over patienter over Skype.

70514180_400145914019384_2574227282088427520_n-edited.jpg
 • Homøopat Mette Mitchell

  “Mette har åbnet op for alt hvad jeg manglede for at kunne bruge homøopati til hjemmebrug og stå ved vores måde at leve på. Sundt, kærligt, økologisk og så naturligt som muligt.”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “Virkelig kompetent behandling mine børn og jeg har fået. Har desuden været på et meget brugbart og inspirerende kursus, som er yderst brugerbart i min dagligdag. Kan kun give Mette mine allerbedste anbefalinger. Super behandler og dejligt menneske!!”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “Mette er den sejeste og varmhjertede sjæl.
  Jeg var til mini kursus "homøopati til hjemmebrug" hos hende som var vel over to år siden og jeg kan sige det sådan "ain't never going back to" kemi fyldt medicin ordinering.
  Tak søde Mette ”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “Fantastisk gode og levende kurser. Kan virkelig godt lide hendes friske måde at lære fra sig på.”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “En fantastisk øjenåbner.
  Ny verden kom frem i mit liv, anbefaler dette til alle omkring mig.”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “Mette er en fantastisk dygtig homøopat og jeg har været meget glad for at have deltaget i hendes kurser.”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “Mette er fantastisk kompetent og en utrolig behagelig person, der grundigt forklarer en omkring de remedier hun anbefaler.
  Jeg har også været på mini kursus i homøopati hos hende og også der er der fuld tilfredshed fra min side af”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “Mette er en veluddannet, samvittighedsfuld, udogmatisk og yderst kompetent homøopat med en moderne tilgang til faget. Som person er hun hjælpsom, entusiastisk, livsglad og med skønne pædagogiske evner.”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “Jeg har været på flere kurser hos Mette Mitchell, og jeg har ligeså været i flere behandlinger hos hende.
  Mine oplevelser har været virkelig gode, inspirerende, og udviklende. Homøopatien har åbnet mange nye døre for mig, den har givet mig svar på ting, som den lægevidenskabelige verden aldrig har formået, og den har lært mig at behandle mig selv og mine nærmeste i flere situationer.
  Mette Mitchell er en utrolig dygtig behandler, hun er grundig i sit arbejde, og hun er klart blevet en af mine største inspirationskilder.”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “Jeg kan på det kraftigste anbefale Mettes kurser. Næsten dagligt bruger jeg mit elskede kit, hvor jeg præcis ved, hvad der hjælper, når ungerne falder og slår sig eller får feber, når der går betændelse i et sår, når man får en splint i foden, når man er blevet rød af solen, når man får blærebetændelse eller hvad ved jeg... Jeg bliver sgu glad indeni, når jeg tænker på, hvor meget l*** fra medicinalindustrien jeg selv og min familie slipper for at proppe indenbords, fordi jeg har min elskede hus-homøopat (ja, jeg har nok fået lidt ejerfornemmelse) og min viden om remedierne i lille blå kit med det mest anvendelige homøopati ”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “Mette hjalp min datter på 2 år af med mellemørebetændelse og væske på ørene. På kun en måned var hendes ører i super form. En engageret og dygtig behandler som får mine varmeste anbefalinger ❤️! Hendes kurser er også rigtig gode”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “Mette er den mest fantastiske homøopat jeg har prøvet. Hun har reddet mig og hele familien for stort og småt. Hendes kurser gør at jeg selv i hverdagen kan takle masser af symptomer selv. ”

 • Homøopat Mette Mitchell

  “Jeg har været på et par kurser hos Mette. Og jeg er super tilfreds. Jeg er blevet klogere på en del ting omkring både sygdomme og homøopati. Og jeg har af flere gange kunnet behandle mig selv og mine børn uden at skulle fylde medicin med masser af bivirkninger i os. De aller bedste og varmeste anbefalinger herfra”