Abonnement på homøopatiske konsultationer

Kroniske lidelser kræver grundighed

 Med abonnementet betaler du det samme beløb hver måned (998 kr.) og du får alt den homøopatiske hjælp, du har brug for! Jeg beder dig så til gengæld, om at binde dig for en 4 måneders periode som minimum. På den måde får du sikkerheden i at vide, hvor meget du betaler hver måned, samtidig med at du ved at du får alt den hjælp du har brug for, uden nogen ekstra omkostninger på ekstra akutte konsultationer. 

Og jeg får det som der er allermest værdifuldt for mig: friheden til at se dig så ofte, som der er brug for det!

Dette tilbud er for dig, der er dedikeret til din homøopatisk behandling og gerne vil have adgang til alt den homøopatiske behandling og rådgivning, du har brug for, uden at skulle bekymre dig om hvad det koster.

Vi har mindst 1 konsultation sammen om måneden og alle de akutte konsultationer, du har brug for (homøopatisk kit påkrævet, læs venligst nedenfor). Som abonnent er hver fjerde konsultation  lidt længere, så vi har ekstra tid. 

Dette abonnement inkluderer følgende:
(minimumsforpligtelse: 4 måneder - derefter løbende)

  • Online konsultationer lige der hvor du er
  • Indledende konsultation med udvidet længde (75 min)
  • Mindst 1 opfølgende konsultation hver måned (45 min)
  • 1 udvidet opfølgning hver 4. måned (60 min).
  • Ubegrænset antal akutte konsultationer for abonnenten 
  • Gratis medlemskab af HomøopatiKlubben 

Miko Flowers Dropper

Abonnementet på homøopatiske konsultationer er kun tilgængeligt i et begrænset antal.

Jeg afholder konsultationer hele ugen og der er også mulighed for aftentider. Der er også or akut konsultationer på alle hverdage.

Du modtager straks efter tilmelding til abonnementet et link, hvorfra du selv booker dig ind i min kalender.

Kom straks i gang

Afholder uvisheden om prisen på homøopatiske konsultationer dig fra at få din egen homøopat? Det kan jeg godt forstå! Det er svært at vide, hvor mange konsultationer der er brug for, og hvor ofte de finder sted. 

Det er ikke kun noget, der giver usikkerhed til den enkelte potentielle patient i min praksis, det er også en konstant overvejelse for mig. Hvad nu hvis jeg gerne vil dig igen hurtigere end normalt? Hvad nu hvis du får nogle akutte symptomer, men du ikke kontakter mig, fordi det så koster mere?

Det er derfor både for din skyld og min skyld at jeg har lavet disse abonnementer på homøopatiske konsultationer.

Du får den hjælp du har brug for, og jeg har friheden til at se dig, så ofte jeg har brug for det, for at kunne give dig den bedst mulige behandling.


Hvis du godt kunne have lyst til en uforpligtende snak med mig, inden du booker dig ind, så kan du bestille en sådan GRATIS tid HER.   

Lægemidler faktureres separat. Konsultationer kan ikke overføres fra måned til måned, og konsultationer kan ikke overføres mellem patienter.

Om det homøopatiske kit til akutte konsultationer: Hvis du vil benytte dig af denne mulighed i abonnementet, skal du først og fremmest sørge for at have et kit med homøopatiske midler derhjemme. Et kit koster ca. 600 kr, og det er ikke en del af dette abonnement. Du får alle oplysninger om, hvordan du skaffer et kit, straks efter du er tilmeldt.