Abonnement på homøopatiske konsultationer

Kroniske lidelser kræver grundighed

Dette tilbud er for dig, der er dedikeret til din homøopatisk behandling og gerne vil have adgang til alt den homøopatiske behandling og rådgivning, du har brug for, uden at skulle bekymre dig om hvad det koster.

miko-online-clinic-homeopathy-edited
miko-online-clinic-homeopathy-edited
mette
mette

Betal det samme hver måned

Få alt den hjælp du har brug for

 Med abonnementet betaler du det samme beløb hver måned (998 kr.) og du får alt den homøopatiske hjælp, du har brug for! Jeg beder dig så til gengæld, om at binde dig for en 4 måneders periode som minimum. På den måde får du sikkerheden i at vide, hvor meget du betaler hver måned, samtidig med at du ved at du får alt den hjælp du har brug for, uden nogen ekstra omkostninger på ekstra akutte konsultationer. 

Og jeg får det som der er allermest værdifuldt for mig: friheden til at se dig så ofte, som der er brug for det!

Vi har mindst 1 konsultation sammen om måneden og alle de akutte konsultationer, du har brug for (homøopatisk kit påkrævet, læs venligst nedenfor). Som abonnent er hver fjerde konsultation  lidt længere, så vi har ekstra tid. 

Dette abonnement inkluderer følgende

(minimumsforpligtelse: 4 måneder - derefter løbende)

  • Online konsultationer lige der hvor du er
  • Indledende konsultation med udvidet længde (75 min)
  • Mindst 1 opfølgende konsultation hver måned (45 min)
  • 1 udvidet opfølgning hver 4. måned (60 min).
  • Ubegrænset antal akutte konsultationer for abonnenten 
  • Gratis medlemskab af HomøopatiKlubben 
Miko Flowers Dropper
Miko Flowers Dropper
q
q

"Mette er en veluddannet, samvittighedsfuld, udogmatisk og yderst kompetent homøopat med en moderne tilgang til faget. Som person er hun hjælpsom, entusiastisk, livsglad og med skønne pædagogiske evner."

-Rose Maimonide

 

Du får den hjælp du har brug for, og jeg har friheden til at se dig, så ofte jeg har brug for det, for at kunne give dig den bedst mulige behandling.

Abonnenter prioriteres altid først

Abonnementet er kun tilgængeligt i et begrænset antal. Det er sådan, så jeg kan sørge for, at der er fleksibilitet nok i min kalender til netop abonnementerne. 

Jeg afholder konsultationer alle hverdage

  • Jeg afholder konsultationer hele ugen og er også for akut konsultationer på alle hverdage.

Nem booking

  • Du modtager straks efter tilmelding til et link, hvorfra du selv booker dig ind i min kalender. 

Har du brug for hjælp?

  • Så ringer du bare i min telefontid, som er alle hverdage ml. 15.30-16.30. Ring på 52 60 26 67.

Miko lounging

Afholder uvisheden om prisen på homøopatiske konsultationer dig fra at få din egen homøopat?

Det kan jeg godt forstå! Det er svært at vide, hvor mange konsultationer der er brug for, og hvor ofte de finder sted. 

Det er ikke kun noget, der giver usikkerhed til den enkelte potentielle patient i min praksis, det er også en konstant overvejelse for mig. Hvad nu hvis jeg gerne vil dig igen hurtigere end normalt? Hvad nu hvis du får nogle akutte symptomer, men du ikke kontakter mig, fordi det så koster mere?

Det er derfor både for din skyld og min skyld at jeg har lavet disse abonnementer på homøopatiske konsultationer. 

Du får alt den hjælp du har brug for, og jeg har friheden til at se dig, så ofte jeg har brug for det, for at kunne give dig den bedst mulige behandling. Prisen er altid den samme!

Det med småt

Hvis du godt kunne have lyst til en uforpligtende snak med mig, inden du booker dig ind, så kan du bestille en sådan GRATIS tid HER.   

Lægemidler faktureres separat. Konsultationer kan ikke overføres fra måned til måned, og konsultationer kan ikke overføres mellem patienter.

Det homøopatiske kit til akutte konsultationer: Hvis du vil benytte dig af denne mulighed i abonnementet, skal du først og fremmest sørge for at have et kit med homøopatiske midler derhjemme. Et kit koster ca. 650 kr, og det er ikke en del af dette abonnement. Du får alle oplysninger om, hvordan du får fat i et kit, straks efter du er tilmeldt.