Bestil en konsultation med Mette

Vil du gerne have en tid til at tale om dit helbred? Det kan vi sagtens. Jeg holder åbent for konsultationer tirsdage, onsdage, torsdage og fredage mellem kl. 16.30 - 22.00. 

Du kan bestille en ny tid vi knappen forneden.

Har du allerede en tid, men har behov for at ændre denne, så kan du gøre det samme sted. 

Da jeg er bosiddende i Canada, foregår alle konsultationer online. Medicinen sendes fra et homøopatisk apotek i London, det tager ca. 1-2 uger før det kommer. 

miko online clinic homeopathy.jpeg

Se hvilke konsultationer jeg tilbyder her

10 Minutters snak - GRATIS
Har du brug for afklarende svar, inden du kan bestille en tid? Eller er du igang med behandling hos mig, og har lige et spørgsmål? Vil du gerne høre min generelle holdning til, hvad homøopati kan eller ikke kan i forhold til en specifik lidelse? Lad os tage en hurtigt snak!
Denne type tid kan afholdes i tidsrummet fra 18-19 dansk tid, og du kan KUN bestille denne tid, via dette link: https://calendly.com/mettemitchell/free
Denne snak er general, og der udskrives ingen lægemidler.

Akut konsultation. Voksne og børn 400 kr.
Vågner du op med begyndende influenza eller et pludseligt maveonde? Har dit barn fået feber eller er faldet? Homøopatien har mange lægemidler, der er effektive til akutte lidelser. Ofte kan bare 20 minutters konsultation være nok til at finde den rigtige behandling. Akutkonsultationer kan kun foregå inden for åbningstiderne.

Den første konsultation. Voksne og børn 1275 kr.
Den første konsultation tager cirka en time, nogen gange lidt kortere for børn. I løbet af den tid samler jeg informationer om dit nuværende helbred, din fulde sygdomshistorik, store livsbegivenheder, tidligere behandlinger og dig som person. Den grundige gennemgang hjælper mig til få et helt billede af, hvem du er. Netop det gør, at jeg kan sammensætte den rigtige homøopatiske behandling til dig.

Opfølgende konsultationer. Voksne og børn 675 kr.
Opfølgende konsultationer varer ca. 30 minutter. Her taler vi om forandringer siden sidst og uddyber den samtale om dig og dit helbred, som vi startede i den første konsultation. Sammen beslutter vi, hvad der skal fokuseres på i den videre behandling.

Alle online konsultationer afregnes straks.
Kan man ikke være der til den aftalte tid, så bedes man aflyse senest 24 timer inden. Der er ikke noget gebyr eller afregning for dette. 
Priser gældende til den 1/7-2020