Bestil tid

Du kan bestille en ny tid nedenfor.

Har du allerede en tid, men har behov for at ændre denne, så kan du gøre det samme sted. Se mailen der bekræfter vores tid.

Da jeg er bosiddende i Canada, foregår alle konsultationer online. Vi arrangerer sammen omkring de homøopatiske midler - der er flere muligheder. Midler faktureres seperat. 

miko online clinic homeopathy

Få abonnement på homøopatiske konsultationer

Dette tilbud er for dig, der er dedikeret til din homøopatisk behandling og gerne vil have adgang til al den homøopatiske behandling og rådgivning, du har brug for, uden at skulle bekymre dig om hvad det koster.

For 768 kr. modtager du månedlige konsultationer og alle de akutte konsultationer, du har brug for.

LÆS MERE

10 Minutters snak - GRATIS

Har du brug for afklarende svar, inden du kan bestille en tid? Eller er du igang med behandling hos mig, og har lige et spørgsmål? Vil du gerne høre min generelle holdning til, hvad homøopati kan eller ikke kan i forhold til en specifik lidelse? Lad os tage en hurtigt snak!
Denne type tid afholdes i tidsrummet fra 18-19 dansk tid,
Denne snak er general, og der udskrives ingen lægemidler.

BESTIL TID

Akut konsultation. Voksne og børn

Vågner du op med begyndende influenza eller et pludseligt maveonde? Har dit barn fået feber eller er faldet? Homøopatien har mange lægemidler, der er effektive til akutte lidelser. Ofte kan bare 20 minutters konsultation være nok til at finde den rigtige behandling. Akutkonsultationer kan kun foregå inden for åbningstiderne.

€59

BESTIL TID

Den første konsultation. Voksne og børn

Den første konsultation tager cirka en time, nogen gange lidt kortere for børn. I løbet af den tid samler jeg informationer om dit nuværende helbred, din fulde sygdomshistorik, store livsbegivenheder, tidligere behandlinger og dig som person. Den grundige gennemgang hjælper mig til få et helt billede af, hvem du er. Netop det gør, at jeg kan sammensætte den rigtige homøopatiske behandling til dig.

€196

BESTIL TID

Opfølgende konsultationer. Voksne og børn

Opfølgende konsultationer varer ca. 30 minutter. Her taler vi om forandringer siden sidst og uddyber den samtale om dig og dit helbred, som vi startede i den første konsultation. Sammen beslutter vi, hvad der skal fokuseres på i den videre behandling.

€119

BESTIL TID

Møde med Mette Mitchell

Hvis du skal bestille supervision eller vi på anden måde har aftalt at vi skal mødes over Zoom, så kan du booke dig ind i min kalender her.

Du kan booke et møde, på 45 minutter, ad gangen. Skal vi bruge mere tid, så booker du bare to tider lige efter hinanden.

BESTIL TID