Bestil en konsultation med Mette

Vil du gerne have en tid til at tale om dit helbred? Det kan vi sagtens. Jeg holder åbent for konsultationer tirsdage, onsdage og torsdage mellem kl. 16.00 - 21.00. 

Du kan bestille en ny tid vi knappen forneden.

Har du allerede en tid, men har behov for at ændre denne, så kan du gøre det samme sted. 

Da jeg er bosiddende i Canada, foregår alle konsultationer online. Medicinen sendes fra et homøopatisk apotek i London, det tager ca. 1-2 uger før det kommer. 

2019-02-09-10.06.55-edited.jpg

Se hvilke konsultationer jeg tilbyder her

10 Minutters snak - GRATIS
Har du brug for afklarende svar, inden du kan bestille en tid? Vil du gerne høre min generelle holdning til, hvad homøopati kan eller ikke kan i forhold til en specifik lidelse? Lad os tage en hurtigt snak! Denne snak er general, og der udskrives ingen lægemidler.

Akut konsultation. Voksne og børn 400 kr.
Vågner du op med begyndende influenza eller et pludseligt maveonde? Har dit barn fået feber eller er faldet? Homøopatien har mange lægemidler, der er effektive til akutte lidelser. Ofte kan bare 20 minutters konsultation være nok til at finde den rigtige behandling. Akutkonsultationer kan kun foregå inden for åbningstiderne.

Den første konsultation. Voksne 1275 kr./ børn 875 kr.
Den første konsultation tager cirka en time, nogen gange lidt kortere for børn. I løbet af den tid samler jeg informationer om dit nuværende helbred, din fulde sygdomshistorik, store livsbegivenheder, tidligere behandlinger og dig som person. Den grundige gennemgang hjælper mig til få et helt billede af, hvem du er. Netop det gør, at jeg kan sammensætte den rigtige homøopatiske behandling til dig.

Den første konsultation -forlænget. Voksne og børn 1995 kr.
Hvis du gerne vil have mere tid i den første konsultation. Måske har du et længere sygdomsforløb bag dig, der kræver ekstra tid. Eller måske du skal igang med nogle større livsstilsændringer, og har derfor brug for hjælpe til flere forskellige ting.

Opfølgende konsultationer. Voksne 675 kr./ børn 575 kr.
Opfølgende konsultationer varer ca. 30 minutter. Her taler vi om forandringer siden sidst og uddyber den samtale om dig og dit helbred, som vi startede i den første konsultation. Sammen beslutter vi, hvad der skal fokuseres på i den videre behandling.

Opfølgende konsultation -forlænget. Voksne og børn 975 kr.
Hvis du gerne vil have mere tid i den første konsultation.

Homøopati til din fødsel. 1890 kr.
Vil du gerne bruge homøopati i din fødsel? Så kom ind til denne konsultation, sammen med din udvalgte fødselspartner. I denne konsultation går vi igennem det homøopatisk fødselskit fra Helios grundigt igennem. Efter konsultationen har i nogle helt håndfaste ideer om, hvad i skal bruge og hvornår. I får desuden en detaljeret guide med også, som er lige til at slå op i. Konsultationen varer 90 minutter.

“Den store vaccinesnak”. 2695 kr.
Mange som fravælger børnevaccinationsprogrammet, vælger at bruge homøoparofylakse. Få svar på alle dine spørgsmål om dette i denne konsultation. Alle homøopatiske midler er inkluderet i denne konsultation. Vi har i alt 2 timer sammen.

Homøoprofylakse til rejser. 2195 kr.
Hvad gør man hvis man ikke har lyst til at vaccinere, og man skal ud at rejse? Bør man vælge nogen vacciner til, men kan man nemt undlade andre? Og hvad kan jeg gøre med homøoparofylakse? Få svar på alle dine spørgsmål om dette i denne konsultation. Der er ingen homøopatiske midler inkluderet i denne konsultation. Vi har i alt 90 minutter sammen. Du får desuden adgang til min onlinekursus om homøopati til rejser. Alle råd gælder for alle familiemedlemmer.

Cannabis som medicin 1275 kr.
Efter legaliseringen af cannabis til rekreativt brug i Canada, er det blevet langt nemmere, at undervise om cannabis som medicin. Og det er derfor blevet nemmere at uddanne sig i denne plantes helende kvaliteter. Det er med glæde, at jeg nu kan tilbyde konsultationer om cannabisplanten som medicin.
I denne konsultation definerer jeg, hvilken specifik type cannabis der er bedst for dig, samt hvilken sammensætning af cannabinoider og terpener, der bruges til din lidelse. Vi taler om, hvordan den bedst indtages, samt hvor meget du skal tage. Jeg kan ikke hjælpe med formidling af cannabismedicin uden for Canada.

Alle konsultationer afregnes straks efter afholdt konsultation.
Kan man ikke komme til den aftalte tid, så bedes man aflyse senest 24 timer inden. Der er ikke noget gebyr eller afregning for dette. Hvis man dog aflyser gentagne gange, så kan det ske at jeg beder om forudbetaling på kommende konsultationer.
Der er ingen mulighed for konsultation uden for åbningstiden, med mindre andet er aftalt på forhånd. Ligeledes bliver telefon og email heller ikke besvaret uden for åbningstiden.
Priser gældende til den 1/7-2019