Nu er Narayani kittet her!

2019-02-05 20.29.05.jpg

Klør det i fingrene på dig for at få endnu mere homøopati ind i dit liv? Kunne du tænke dig at udvide dit hjemmeapotek med nogle spændende blandingsmidler?

Du har måske hørt mig nævne lægemidler fra Narayani? 

Narayani er det system af homøopatiske blandingsmidler, som blev udviklet til hurtige udskrivninger. Jeg udskriver midlerne selv med stor succes, og har endda holdt flere kurser, hvor alternative behandlere er blevet introduceret til dette system. Jeg er vild med det system af homøopatiske midler.

Jeg har lært, alt hvad jeg ved om Narayni-midlerne af Nimisha Parekh, og det er med stor fornøjelse, at kunne introducere Nimisha Parekh's første online kursus om Narayni midlerne til hjemmebrug på min engelske kursusplatform. Kurset er lavet på baggrund af et kit, som Nimisha har sat sammen af de 18 vigtigste lægemidler fra hele Narayni samlingen. På det korte kursus gennemgår hun de enkelte lægemidler fra kittet, så det er lige til at gå til.

Kurset er på engelsk, og det er derfor jeg har lagt det på min engelske platform. Men jeg ved jo også at mange af jer er begejstrede for disse midler!

Der er et introduktionstilbud på kurset lige nu, så du kan få det for $39,- (ca. 200 kr.). Normalprisen er $59,-

Du kan læse mere om kurset, se en lille introduktionsvideo med Nimisha og få adgang til kurset her: https://holistic-matters.simplero.com/products/81290-Narayani-18-remedies-for-everyday-use

Kittet skal købes seperat, men det er alle pengene værd. Kittet indeholde nogle af mine yndlingsmidler inkl. CCA (til hoste), INJURY (til alle slags fald og skader, som en udvidet 'arnica'), CALMING (brug det til stress, allergi, nervøsitet, rygestop, sorg...), HERPES mix (det siger sig selv) og DRAWING som vi bruger til inflammation og betændelse. Kitte kan købes her: https://narayaniremedies.com/narayani-everyday-kit/1665-narayani-18-remedy-kit-for-every-day-use.html

(du skal lave en konto hos Narayani remedies og være logget ind, før du kan se priser og før du kan bestille)

Jeg glædes virkeligt over at kunne dele dette kursus med jer. Jeg håber at det vil gavne mange.

Kærlig hilsen, Mette

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar