Den GRATIS "telefontid" er tilbage!

fullsizeoutput_5c6.jpeg

Du kan nu bestille en 10 minutters gratis og uforpligtende snak med mig. 

Da jeg boede i Danmark, havde jeg en daglig telefontid, hvor man altid kunne ringe til mig. Det kan jeg ikke rigtigt have mere, men jeg savner det. Og jeg vil gerne have at man har muligheden, for at komme i kontakt med mig, uden at det skal koste noget.

Derfor har jeg, i mit bookingsystem, oprettet en 10 minutters GRATIS tid hos mig. Denne tid kan bruges, hvis du har brug for afklarende svar, inden du kan bestille en tid. Den kan også bruges til at høre min generelle holdning til, hvad homøopati eller cannabis kan eller ikke kan i forhold til din specifikke lidelse. Denne snak er general dog, og der udskrives ingen lægemidler.

Jeg afholder alle konsultationer online, og du modtager et link du blot skal klikke på. Det er vigtigt at du har adgang til email umiddelbart inden konsultationen, så du kan modtaget linket, som mødet afholdes over.

Hvis det nu går galt, så finder vi hinanden på Skype, hvor mit ID er mette.homeopathy.

Du kan bestille tid hos mig via dette link: https://system.easypractice.net/book/homopat-mette-mitchell-1

Jeg glæder mig til at tale med dig.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar