Hvad jeg har at sige om mæslinger

Screenshot 2019-02-11 21.00.44.png

 

Puha, der snakkes meget om de her farlige mæslinger i tiden. Den slags mæslinger jeg selv havde som barn, og høfligt delte med naboens unger.

Hver gang der kommer noget om mæslinger i nyhederne, så dobbelttjekker jeg lige, om der er noget jeg har fået helt galt i halsen, og bare ikke forstår? Men jeg kan ikke finde det. Men hver gang jeg researcher mæslinger, så sidder jeg med en endnu dybere følelse af, at der er nogen der prøver at tage røven på os og piske en stemning op over et mindre problem. I vores del af verden i hvertfald!

 

Hvad siger Statens Serum Institut selv?

Se dette slide fra Statens Serum Instituts (SSI) vaccinedag i 2016, hvor de kommenterer på mit eget udsagn om mæslinger på et af mine kurser om mæslinegvaccine. SSI læste mit udsagn i en artikel i Information.

De skriver på deres slide "at risikoen for at få mæslinger og dø af det er ekstremt lille idag". Og det er en information som SSI vælger at dele med læger til den årlige vaccinedag i 2016. Man kan mene hvad man vil om vacciner, og hvorfor vi bør vaccinere. Men denne information burde få den her akutte panikangst over mæslinger til falde lidt til ro igen!

Og se iøvrigt dette slide fra SSI's vaccinedag i 2018, med tal på rapporterede tilfælde af mæslinger i de 53 europæiske WHO regions medlemslande* i 2017, samt dødsfald. 

 

Selvom det er voldsomt at 35 skal dø af mæslinger i den europæiske WHO Regions 53 medlemslande, så er det jo meget langt fra de tal man ser slynget om sig på de sociale medier. 

Sammelignet, så rapporteres det at der er 60 millioner mennesker med diabetes i den samme region, som de 21.315 tilfælde af mæslinger. Jeg ved godt, hvad jeg er mere bange for!

 

Min video om mæslinger

Men jeg har lyst til at dele denne video fra mit kursus "Vaccine, børnesygdomme og homøopati", hvor jeg taler om mæslinger. Du er også velkommen til at downloade mit GRATIS materiale om de børnesygdomme der vaccineres imod i Danmark. Du kan finde det her. Her får du både informationerne fra SSI, Sundhedsstyrelsen samt noget mere uddybende information fra mig, inkl. forslag til homøopatiske midler. 

Og vil du bare gerne lære lidt om børnesygdomme der giver udslæt, inkl. mæslinger, så se min GRATIS oversigt over det ved at klikke her.

Se min 10 minutters video om mæslinger her:

 

Jeg synes jeg har fundet nogle gode tal her og jeg tvivler på at nogen vil kritisere kilden til disse! Jeg vælger at forholde mig til SSI's tal og udtalelser, når jeg beslutter mig for hvad vi gør i vores familie. Og skulle nogen komme og dunke mig oven i hovedet for det, så bliver dette blogindlæg mit svar på det i fremtiden. Du er velkommen til at bruge det til det samme!

Pas godt på jer selv og hinanden derude!

Kærlig hilsen, Mette

 

 

*de 53 europæiske WHO regions medlemslande

Link til artikel i Politiken der refereres til i videoen og på SSI's slide: https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art5577063/Statens-Serum-Institut-ændrer-tal-for-mæslingsdød

Øjendråber der refereres til i videoen kan ses her: https://www.helsebixen.dk/shop/oculoheel-oejendraaber-748p.html

Og skulle du være i tvivl om det er lovpligtigt at vaccinere, så får du lige denne slide her også fra SSI's vaccinedag i 2016:

1 kommentar

Karina Siegenfeldt 26 feb '19 16:00

Tak Mette.... Det er rart med nogle gode og pålidelige kilder.

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar