Du er egoistisk, når du siger, at jeg skal vaccinere mit barn

51989114_395595127676140_3546704411587772416_n.jpg

Der er en udbredt holdning om, at når man vaccinerer, så udviser man solidaritet overfor de syge og svage. Og det kan enhver jo komme og påstå, men mon ikke der også er nogen imellem, der bare er glade for et letkøbt argument for tvungen vaccination? Og hvor egoistisk er det egentlig at håne dem som er skadet af vacciner, kalde deres problemer noget andet end det det er, og ikke have nogen løsning til deres bivirkninger?

Jeg har selv haft et barn med særlige behov. Helt konkret så skulle vi i en periode have et såkaldt 'Hickman line emergency kit' med i tasken overalt. Min datter havde en Hickman line, en direkte port ind i halspulsåren. Vi skulle bruge kittet i det tilfælde at porten blev revet ud ved et uheld. Kittet indeholdte det en ambulancelæge skulle bruge for at stoppe blødningen, da dette ikke er udstyr, de har med i ambulancen. Og vi blev i øvrigt også instrueret i hvordan vi skulle yde førstehjælp selv, skulle ulykken ske. Jeg slap aldrig det kit ud af syne!

Jeg tænkte ikke 1 sekund over, at der var andre end mig, der havde ansvaret for min datter i denne stressfulde situation. Jeg ville ikke turde regne med at alle på bussen, kunne udføre den procedure jeg havde lært at udføre, skulle min datter være ved at forbløde. Jeg kørte for h..... ikke i bus i den periode! Hvad regner du med??! Det var mit barn, og mit ansvar. Det eneste jeg foretog mig, var at være sikker på, at hun trak vejret.

Skulle folk begyndte at bære 'Hickman line emergency kit' på sig pga det? Og ville det være ok at de begyndte at pege fingrer af andre der ikke bar et kit? Ville det være ok at kalde dem uden et 'Hickman line emergency kit' for nogle usolidariske svin? Det er jo fuldstændigt absurd! Selvfølgelig er det ikke det.

Jeg skal ikke kunne sige, hvordan andre mødre med meget syge børn, har det med om vi vaccinerer eller ikke. Men der er helt sikkert flere holdninger, og det er dybt manipulerede at lade som om der kun er 1!

 

'Solidaritetskortet'

Jeg synes man vifter med 'solidaritetskortet' på en ulækker måde, når man siger at vi alle skal vaccinere pga. de syge og svage.

Og det virkelig paradoksale er, at denne her tilsyneladende dybe medfølelse, forsvinder hurtigere end dug for solen, skulle du være den uheldige der oplever en bivirkning. 

Hvis du bare antyder mistanken om en bivirkning efter en vaccine overfor dem der prædiker dem, altså din læge, sundhedsplejerske, skolesygeplejersker, tandlæger, journalister, mødregruppen osv, så vil din mistanke uden dybere undersøgelse straks blive afslået, og fra nu af 'er du virkeligt lagt ude'.

 

Det offentliges hjælp til vaccineskadede?

At få anerkendt en vaccineskade er en opslidende process i sig selv, og det bedste du så kan håbe på er en eller anden form for erstatning. For hvilken specialist tror du det er, man tager til når man har et barn med en vaccineskade? Den "pædiatriske iatrogenist"? En bivirkningspecialist med speciale i børn? Øh nej. Der er ikke nogen bivirkningspecialist. Og husk, at du er blevet til en pest for lægen, som ikke kan hjælpe dig, og som virkeligt hader dine beretninger om hvordan det går bedre efter i er stoppet med mælk og gluten. Solidariteten er forsvundet, som om den aldrig havde været der. 

Hvis den moderne medicin var så perfekt, så ville venteværelserne hos de alternative behandlere stå tomme. Og mange af dem som udråbes som anti-vaxxere er faktisk ex-vaxxere. Det kan godt være svært at kapere. 

Sådan her forklarede jeg det til TV2 for et par år siden:

Jeg kan kun beklage hvis vi har forskellige syn på sagen og vi ikke er enige. Men jeg er her altså også, og jeg har også min berettigelse. Jeg er mere påpasselig med hvad medicinal industrien og regeringen beslutter sig for, der skal sprøjtes ind i mit barn end du er. Du synes de siddende politikere og sundhedsmyndighederne, er de eneste der kan tage stilling til, hvad der skal sprøjtes ind i dit barn, jeg mener noget andet. Sådan er vi så forskellige. No judgement. 

Men det ville være klædeligt om man kunne acceptere at debatten er mere nuanceret end "få nu bare idioternes børn vaccineret", og det ser vi jo heldigvis også reflekteret i nyhederne mere og mere. Her er 2 gode klip (eksterne link)

https://www.facebook.com/DR2Deadline/videos/346147889301960/?v=346147889301960

 

https://www.france24.com/en/20181025-perspective-richard-halvorsen-vaccines-children-side-effects-risks-diseases-measles?fbclid=IwAR3fQacdTPM9Btuig09ryxZxweF-pjgxxKUWGOmrefcYO1lCPoXDw745xAw

Det her er debatten der ikke vil gå væk, og de her vinkler har deres plads i denne debat også. Men alligevel er jeg pessimist og tror ikke vi når til enighed i den nære fremtid. Men jeg ved også at der er ingen nål der bryder min hud, uden mit samtykke. Og det må man gerne blive sur over, men der er ikke, noget at gøre ved det.

Kærligst, Mette

1 kommentar

Vibeke M. Elmquist 02 mar '19 07:55

Jeg bliver altid så vred når jeg læser om det såkladte solidaritetskort, at jeg glemmer at trække vejret!!  Jeg er solidarisk  med mine børn og deres HELSE. Skulle jeg tage alverdens syge børn på mine skuldre på bekostning af mine egene børn? Ikke på vilkår.

Det politiske parti jfk21 har blandt andet sundhed som en væsentligt mærkesag, og ingen skal have frataget friheden til selv at bestemme om de vil vaccinere eller ej.

www.jfk21.dk

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar