NYT KURSUS: Høfeber - homøopati og andre naturlig råd

Screenshot 2019-03-21 15.58.52.png

Har du høfeber? Kender du en der har høfeber? Kunne du godt tænke dig at lære at behandle høfeber symptomer hjemme selv?

Jeg har samlet alle mine bedste råd om homøopatiske midler, urter, cellesalte og andre gode råd til høfeber i dette 2 timers online kursus.

På dette kursus får du information om homøopati, kosttilskud og andre naturlige råd til høfeber, samt en nem strategi til at komme i gang med at behandle din høfeber derhjemme selv.

Vi gennemgår de 14 mest brugte homøopatiske lægemidler, til de akutte symptomer vi oplever med høfeber, og vi taler om hvordan du finder ud af, hvilket middel der er bedst til lige dig, og hvordan du skal tage det.

Du får 2 timers video materiale, bygget op i overskuelige kapitler. Du får også en 13 siders pdf-guide med de vigtigste noter fra kurset. Guiden har alle links til direkte bestilling af de homøopatiske midler. Det er lige til at gå til! 

Der er ingen tidsbegrænsning på adgang til materialet. Og du kan se videoerne lige når det passer dig, og lige så mange gange du vil.

Kom godt i gang med at nyde foråret med dette kursus i hånden. Lad det blive i år, at du finder en naturlig løsning til din høfeber, med homøopatens bedste råd og kom straks i gang med behandlingen hjemme selv!

Lige nu kan du spare 100 kr på kurset! (Tilbuddet slutter den 5/4-2019)

Introduktionspris: 295,- (normalpris 395,-)

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar