Dengang jeg mødte Peter Gøtzsche

2019-03-05-22.39.11-edited.jpg

For 2 år siden, sad jeg ude i lufthavnen med min datter, og ventede på at hun skulle blive hentet af en chaperone, der kunne tage hende til flyveren til London, så hun kunne holde ferie hos sin far. Mens vi sad der, så jeg en der kom gående, som ligende Peter Gøtzsche rigtigt meget. Han lignede så meget at jeg sagde "Peter" højt, som om jeg kendte ham. Hvis det nu ikke var ham, så ville han jo nok ikke reagere. Men han reagerede og kiggede sig forvirret omkring, han kunne jo ikke rigtigt få øje på nogen, som han kendte. 

Jeg gik hurtigt op til ham og spurgte om jeg måtte give ham hånd. Han rakte venligt hånden ud, mens han spurgte "hvorfor?". "Jeg vil bare gerne sige tak for dit gode arbejde", svarede jeg. Så spurgte han hvem jeg var, og jeg sagde mit navn og at jeg er homøopat. Så udvekslede vi nogle høfligheder, og det var så det. 

Jeg ved godt at Peter ikke er fan af homøopati og alternativ medicin i det hele taget, men det er lidt lige meget. Han er på patienternes side, og det er jeg også.

Jeg var starstruck, men i følge min datter, holdt jeg masken pænt. 

I dag faldt jeg over dette interview med Peter Gøtzsche, som jeg må sige er det bedste radio jeg længe har hørt. Måske det bedste radio jeg nogenside har hørt. Hvis jeg havde hørt det inden jeg mødte ham, så havde jeg nok givet ham et kram, i stedet for et håndtryk. Det må blive en anden gang.

Men hvis du vil høre noget godt, så følg dette link, det bliver faktisk ikke bedre: https://itunes.apple.com/dk/podcast/det-du-frygter-med-peter-g%C3%B8tzsche-2017-11-06/id1291873218?i=1000394460563&mt=2

Ha' en rigtig dejlig weekend,

Mette

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar