En succesfuld brokkerøv

I går var der en, der skrev (nogenlunde), det her på min væg på Facebook: "Hvad er det for et prisleje, for at introducere folk i naturens medicin skatkammer?.. utroligt så lidt I forstår om at gi’ og få tifold tilbage. Sygt at læse at tips til rejsen skal koste en halv bondegård. Usmageligt"

Og jeg blev ærligt talt sur! Altså, hvad har du tænkt dig, jeg skal leve af?Ved du, hvad det koster, at uddanne sig som homøopat? Vidste du ikke, at mine kurser er billigere, end hvis man kom til en konsultation? Og at det materiale man får, er et komplet gennemarbejdet materiale, der navigerer dig direkte igennem det hele! Jeg bruger uger og måneder på at lave mit materiale!

Desuden synes jeg, at jeg har mange, rigtigt gode GRATIS produkter, som altid er tilgængelige, for alle og en hver.

Man kan bestille en GRATIS snak med mig, til de hurtige spørgsmål, via onlinebooking.

Og rigtigt mange af mine kurser beskæftiger sig jo NETOP med at lære folk, hvordan man kan behandle derhjemme selv, og sådan undgår at skulle betale en homøopat i dyre domme for de nemme spørgsmål.

Så jeg synes først, at den kommentar var helt vildt uretfærdig! 

Men når jeg lige tænker over det i 5 sekunder, så kan jeg faktisk godt forstå det! Hvorfor er denne viden ikke bare frit tilgængelig? Du har ret, det burde den være.

Så her, værsgo': 'Minikursus i homøopati til husbehov' GRATIS (normalpris 499kr)

KLIK HER

Så får du STRAKS adgang

Kurset er GRATIS for dig og alle andre. Blot man husker at tilmelde sig inden sommerferien.

Du kan se kurset straks efter tilmelding.

Der er ikke tidsbegrænsing på din adgang til kurset.

Det giver mig sommerfugle i maven! Jeg ikke sur og fornærmet mere over den giftige kommentar. Nu er jeg bare vildt glad for den tankerække, der blev sat i gang. Fra mit hjerte: Tak! Og jeg håber at rigtigt mange vil benytte sig af den gratis adgang til kurset. Jeg ved hvor stor betydning homøopatien har i mit eget liv, og det vil jeg gerne dele, med så mange som muligt...

...så del meget gerne, med mange!

Kærlig hilsen

Mette

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar