Om konsultationer

De mest efterspurgte links vedr. booking af konsultation.

Læs mere om de enkelte konsultationstyper ved at klikke på knapperne.

Bestil en konsultation Bestil en akut konsultation Bestil en GRATIS snak (ikke akut)

Sådan arbejder jeg

Min praksis er opdelt i to sektioner: akut og kronisk.

Akutte konsultationer er passende til de symptomer der pludseligt opstår i form af feber, smerte, forkølelse, kvalme, uheld og så videre. Til dette tilbyder jeg korte akut-konsultationer dagligt. 

BESTIL EN AKUT KONSULTATION HER

Behandling af kroniske tilstande
Hovedprincippet bag den homøopatiske behandling af kroniske tilstande er at søge efter og finde den bagvedliggende årsag til symptomerne. Og dette er netop årsagen til at så mange opsøger homøopaten, frem for lægen, til behandling af kroniske symptomer. Lægen symptombehandler uden lovning på bedring udover det. I homøopatien arbejder vi for at patienten skal få lange gode stræk uden symptomer, henimod det endlige mål, hvor man helt slipper for symptomer. 

Mange kommer til homøopaten med følgende:  hormonelle problemer, menstruationssmerter, kronisk smerte, fordøjelsesproblemer, hudproblemer, allergi, hovedpine, ledsmerter, søvnproblemer, vægtproblemer samt mange følelsesmæssige problemer. 

Det er en holistisk behandling
Behandling af kroniske problemer med homøopati er ikke en nem og hurtig løsning, selvom vi måske kan finde gode midler, der vil hjælpe med at lindre symptomerne tidligt i behandlingen. Behandling af den bagvedliggende årsag kræver meget af både homøopaten og patienten. Vi skal kigge på fordøjelsen og vi skal måske arbejde med at få energien op igen, før radikal behandling er mulig. Nogengange skal der detoxes, laves ændringer i kosten, der skal måske nogle kosttilskud til og så videre. Oprigtig holistisk behandling betyder behandling af alle aspekter af den enkelte både fysisk og mentalt/følelsesmæssigt.

Vi skal arbejde sammen
I min praksis er jeg dedikeret til at behandle kroniske lidelser i et partnerskab med den enkelte.Men jeg ved også, at mit engagement alene ikke er nok til at nå tilfredsstillende resultater. Vi skal arbejde sammen som team.

99EF123B-0F7E-4F9F-B3FC-92A7CF023B77

Jeg arbejder på denne måde, fordi kroniske lidelser kræver langvarig behandling, og fordi jeg ved, at når du er engageret, så er der også en langt højere chance for, at vi opnår gode resultater.

Vi starter med at snakke om fordøjelsen, søvn, tænder, hvilken medicin du tager og afprøver homøopatisk detox, før vi kan samle et reelt billede af årsagen. Jeg er stræber efter at udskrive midler til lindring af symptomerne allerede i vores første møde, men det er vigtigt at forstå, at dette er en proces, og det vil tage et stykke tid.

Abonnementet på konsultationer
Alt dette er grunden til at jeg har valgt kun at behandle kroniske lidelser gennem et abonnement på behandling, hvor du binder dig til mindst 4 måneders månedlige konsultationer. Dette giver mig mulighed for at være grundig, og det giver dig mulighed for at kontakte mig, når du har brug for mig, uden at det koster dig ekstra. Efter de første 4 måneder beslutter vi os for, hvor ofte vi skal ses derefter. 

Hvis du er interesseret i at lære mere om abonnementer og hvordan du kommer i gang, så brug knappen nedenfor. 

LÆS MERE HER

 

Bemærk venligst: Jeg afholder konsultationer tirsdage og onsdage hele dagen og der er også mulighed for aftentider. Jeg ser ikke patienter i klinikken og arbejder udelukkende online.

Akutte konsultationer finder sted alle hverdage.

Hvis du mest har brug for en enkelt konsultation, så kan du bestille en tid til det her.

Denne type konsultation er ideel til at snakke om graviditet, vaccination, medicin, en forestående operation, undersøgelse eller hvad der er presserende og vigtigt for dig.

BESTIL EN ENKELT KONSULTATION