Produkter

Onlinekursus

Minikursus i homøopati til husbehov

Medicin uden kemi

Har du fået nok af medicin med bivirkninger? Vil du gerne udforske hvad man ellers kan bruge? Vil du gerne kunne skære ned på det du kender fra apoteket, og begynde at skrue op for en naturlig og kemifri behandling derhjemme?

Du er kun ét klik fra at være igang!

DKK 499.00
DKK 39.00

Bliv ekspert i homøopati til husbehov

Gå i dybden med kittet

Har du allerede brugt homøopati en del? Har du allerede været på 'minikursus i homøopati til husbehov'? Higer du efter at vide mere? Så er det her det rigtige kursus for dig! Gå i dybden med de 36 homøopatiske lægemidler.

Bliv testet i din viden, og modtag dit diplom.

DKK 2,895.00

12 nyttige homøopatiske lægemidler

Som ikke er i kittet

Når man først er kommet i gang med at bruge de homøopatiske lægemidler med 'det blå kit', så er det slet ikke usædvanligt, at man får lyst til at lære flere midler at kende. Dette lille kursus er sammensat på en sådan måde, at man hurtigt lærer nogle nye og meget brugbare homøopatiske lægemidler at kende.

DKK 299.00

Homøopati til dyr

Spar 1000-vis på dyrlægeregninger

Kan man bruge homøopati til dyr? JA! Selvfølgelig kan man det. Og der er mange penge at spare, når du begynder at bruge homøopatien til dine firbenede familiemedlemmer.

Det handler ikke kun om at spare penge, det handler om at give det bedste til alle dem du elsker.

DKK 599.00

Alternativ til børnevacciner

Den komplette guide

Du har fravalgt vaccination og vil gerne bruge homøoprofylakse.

Få den komplette guide her (video og pdf-filer) og få svar på spørgsmål som: Hvad skal jeg give? Hvor meget og hvornår? Hvor kan jeg købe det?

DKK 1,595.00

Alternativ til rejsevacciner

Kits, homøoprofylakse og andre naturlige råd

Du har fravalgt vaccination og vil gerne bruge homøoprofylakse.

Få den komplette guide her (video og pdf-filer) og få svar på spørgsmål som: Hvad skal jeg give? Hvor meget og hvornår? Hvor kan jeg købe det?

DKK 1,749.00

Homøopati og kosttilskud til vaccination

Homøopatens bedste råd

Har du allerede besluttet dig for at vaccinere? Og vil du gerne have 'give noget sammen med?' Så er den her korte video (30 min) egentlig alt hvad du har brug for. Lær om homøopatiske midler og kosttilskud, der er specielt sammensat til vaccination.

DKK 549.00
DKK 99.00

Høfeber -homøopati og andre naturlige råd

Behandl din høfeber naturligt

Skal i år være året, hvor du finder en naturlig løsning til din høfeber? Få homøopaten bedste råd til din høfeber og gå straks i gang med behandlingen hjemme selv!

På dette kursus får du information om homøopati, kosttilskud og andre naturlige råd til høfeber, samt en nem strategi til at komme i gang med at behandle din høfeber derhjemme selv.

Kom godt i gang med at nyde foråret med dette kursus i hånden.

DKK 749.00

Stress og Homøopati

Introduktions tilbud ender d. 31/3-20

Detaljeret guide der tager dig i hånden i din egen behandling af stress med homøopati. 

Først kigger vi på chok, derefter på energieniveau og hvor toksiske vi er. Til sidst vælger du et middel som organstøtte, sammen med et middel der adresser nogle af de bagvedliggende, følelsesmæssige årsager. 

Kurset er en god start på rejsen i at reducere stress i hverdagen.

DKK 549.00

Homøopati og søvn

-alle tricks gælder

Har du søvnproblemer, så synes jeg bestemt at du skal kigge med på kurset her. Det homøopatiske lægemidler kommer altid med en dybere indsigt, og belyser smuk problematikker man måske ikke har fået øje på. Og dermed kan midlerne være med til at åbne op for at den egentlige årsag, som er så afgørende for at man kan få styr på sin søvn, lige som de er en 'her og nu hjælp' til din søvn.

DKK 299.00

Homøopati til din fødsel

Hjælp både mor og baby

Homøopati er som skabt til fødslen. Så perfekt faktisk, at alle respektable homøopatiske apoteker har deres egne kits til netop fødslen. Det er skånsomt, virker straks og hjælper både mor og barn igennem fødslen, og til at komme sig hurtigt bagefter. Man skal dog lige sættes lidt ind i det først, og det bliver i med dette kursus. Let overskuelige og logiske guides medfølger.

DKK 599.00
DKK 59.00