Produkter

Lær om homøopati

Minikursus i homøopati til husbehov

Medicin uden kemi

Har du fået nok af medicin med bivirkninger? Vil du gerne udforske hvad man ellers kan bruge? Vil du gerne kunne skære ned på det du kender fra apoteket, og begynde at skrue op for en naturlig og kemifri behandling derhjemme?

Du er kun ét klik fra at være igang!

DKK 499.00
DKK 39.00

Mette's bedste guides om homøopati

Det mest grundige materiale på dansk om homøopati. Samlet værdi: 363 kr.

Få alle mine bedste guides om homøopati til hjemmebrug samlet, over 100 sider i alt. Alt er på dansk.

DKK 199.00

JPEG billedekort: 36 homøopatiske midler

Altid ved hånden på din smartphone

Få 36 billedfiler (JPEG) med korte beskrivelser af 36 homøopatiske midler. Billederne kommer i det bedste format til din smartphone. Se eksempel længere nede.

Med billederne på din telefon, har du let adgang til de vigtigste oplysninger om de 36 homøopatiske midler, der typisk udskrives derhjemme. Midlerne er de samme som i Basic 36-kittet fra Helios, og billederne er en meget nyttig ledsager de gængse homøopatiske kit.

Når du har billederne på din telefon, bliver det utroligt nemt at tale om de homøopatiske midler med dine venner. Du kan lynhurtigt sende dem gode informationer om enkelte homøopatiske midler. 

DKK 39.00

12 nyttige homøopatiske lægemidler

Som ikke er i kittet

Når man først er kommet i gang med at bruge de homøopatiske lægemidler med 'det blå kit', så er det slet ikke usædvanligt, at man får lyst til at lære flere midler at kende. Dette lille kursus er sammensat på en sådan måde, at man hurtigt lærer nogle nye og meget brugbare homøopatiske lægemidler at kende.

DKK 299.00

12 cellesalte

En dansk guide

Cellesalte er et godt supplement til homøopati. Du kan tage det som en del af din daglige rutine, nærmest som et kosttilskud, eller du kan regulere efter, hvad du har brug for lige her og nu. I guiden her, får du et hurtigt overblik over hvordan du kan bruge dem, hvor meget og hvornår, og hvor du kan købe dem.

 

DKK 29.00

Mette's guide til 'Det Blå Kit' (pdf-fil)

-et grundigt opslagsværk

Der er kun begrænset materiale om homøopati til hjemmebrug på dansk, og det kan være til hindring for at man kommer rigtigt igang med at bruge homøopati hjemme.

Derfor har Mette lavet denne grundige danske guide på 52 sider.

DKK 129.00

Oversigt over homøopatisk førstehjælp

Læs den inden du for brug for den

Få et hurtigt overblik over gode homøopatiske lægemidler til førstehjælp.

Få konkrete forslag til skader på hoved, øjne, tænder, ryg og nerver. Der foreslåes også midler forstuvninger, forstrækninger og sår.

Alle lægemidler der nævnes er taget fra Helios 'Basic 36 kit'.

DKK 10.00

Lær at blande din egen solcreme

Slip for kemi

Vil du også gerne lære, at lave din egen solcreme? Så se med her.

Modtag en kort video, der viser hvordan du selv kan lave din egen solcreme, med kun ganske få ingredienser. Vi bruger urtedråber, vitamin E olie, aloe vera og lavendelolie i denne opskrift. Har du det hele, så kan du lave denne creme på ganske få minutter.

DKK 25.00

Sund fornuft om feber

Hvornår er det farligt og hvordan behandler man homøopatisk

Feber en del af barndommen. Men hvad kan man gøre når ens barn har feber, udover at give febernedsættende medicin? Hvorfor har vi feber? Hvornår er feber farligt? Hvad kan jeg gøre?

Denne lille flyer på 2 sider giver dig mange af de svar du leder efter. Og forhåbentlig giver den dig også mere ro, da du nu ved hvad det er for nogle ting du skal holde øje med, inkl. guide til homøopatiske midler der kan gives, når der er feber.

DKK 10.00

6 børnesygdomme der giver udslæt

En hurtigt oversigt

Jeg møder mange bekymrede spørgsmål om udslæt på de sociale medier. Derfor har jeg lavet denne nemme oversigt, som ofte også bare bruges til at udelukke alvorligere ting.

Sygdommene der dækkes af denne guide er: mæslinger, røde hunde, skoldkopper, skarlagensfeber, 3-dages feber og lussingesyge.

DKK 10.00

Huskekort (pdf-fil)

Blive gode venner med homøopatien

Et skønt læringsværktøj til homøopatien.

36 huskekort med de vigtigste informationer om hvert af de 36 lægemidler fra kittet.

Kortene (pdf) er nemme at afkode, og de gør det nemt at forstå hvordan lægemidlerne fra kittet kan bruges. 

DKK 75.00

Huskekort til fødselskittet

Få mest muligt ud af fødselskittet

Har du fødselskittet fra Helios (det gule kit), og planlægger at bruge det til din fødsel? Så vil disse huskekort hjælpe dig og din fødselspartner med at få allermest ud af dit kit.

Kortene illustrer hurtigt over meget overskueligt, hvad, hvilket lægemiddel bruges til i netop fødslen.

Der er plads til at du kan tilføje dine egne noter, og måske minder, på bagsiden af kortene også.

DKK 199.00