Tab dig med homøopatisk årsagbehandling

12 ugers online forløb med 8 personlige Zoom- konsultationer

Med dette program får du et både radikalt og skånsomt vægttabsprogram baseret på faste og homøopati.

Du får udskrevet homøopatiske midler til at håndtere dine cravings og følelserne der dukker op.

Dette er din vej ud yoyo-slankekure, hvor du hurtigt tager på igen!

Dette støtte til dig og en reel forståelse for de dybere, bagvedliggende årsager.

Du er kun ét klik fra at være igang!

tab dig
tab dig
mette
mette

EN OPRIGTIG HOLISTISK BEHANDLING

Vægt er ikke bare et kalorieproblem

Jeg forstår godt, at der er mange følelser relateret til den ekstra vægt, herunder stress, misbrug, håbløshed, gaslighting, undertrykte følelser, sorg, frygt, lavt selvværd, skam, historie og alt derimellem.

Som homøopat forstår jeg også, at meget medicin og medicinske procedurer kan føre til vægtøgning, og jeg vil om nødvendigt tage dig igennem en homøopatisk detox i kombination med det hele.

Det er min opfattelse, at det er nødvendigt at kigge på alle problematikkerne samlet for et varigt vægttab. Og at andre kure og behandlinger til vægttab fejler på sigt, netop fordi disse problemer ikke bliver adresseret.

Fordele ved kuren og systemet

 • Hurtigt vægttab

 • Kvinder taber ca. 250 gram om dagen, mænd ca. 500 gram

 • Du lærer at spise sundt

 • Du får mere energi

 • Kolesterol og triglycerid-værdier sænkes

 • Forbedret søvn 

 • Du får brug for mindre søvn

 • Risikoen for diabetes (1 og 2) falder 

 • Du lærer ikke at spise med følelserne

 • Din appetit normaliseres

 • Forbedret hormonbalance

 • Blodsukker sænkes

 • Forbedret energiomsætning

 • Øget vitalitet

 • Du kommer til at se friskere og sundere ud

 • Smerterne i dine led kan forsvinde

 • Symptomer fra overgangsalder forsvinder eller mindskes markant

 • Færre menstruationsproblemer

 • Bedre selvværd

Untitled-2-edited
Untitled-2-edited

FÅ STRAKS ADGANG TIL DEN GENNEMARBEJDE ONLINE RESSOURCE

-med alle de bedste noter.

q
q

"Mette er en veluddannet, samvittighedsfuld, udogmatisk og yderst kompetent homøopat med en moderne tilgang til faget. Som person er hun hjælpsom, entusiastisk, livsglad og med skønne pædagogiske evner."

-Rose Maimonide

 

De 12 uger, vi tilbringer sammen, bliver sammensat på den bedste måde for netop dig. Det kan se sådan ud:

Du er klar til at starte kuren LIGE NU

Dønsker at have en ved din side, der kan guide dig med støttende homøopatiske midler, samtidig med at vi også arbejder målrettet med dit forhold til mad. DESUDEN har vi tid til at få dig igennem slankekuren og sætte dig på rette vej mod et normaliseret og afbalanceret forhold til kost.

Du vil forbedrede dig og støttes igennem kuren

 • Du er klar over, at du spiser ud fra følelser, og ønsker at løse dette med homøopati, samtidig med at du forbereder dig på at starte kuren, blive støttet gennem slankekuren og blive ledt hen imod en tilstand, hvor du føler dig stærk nok til at fastholde en afbalanceret og sund kost efter vægttabet er startet.

Du vil tackle de følelser du spiser på inden du starter

 • Du kæmper med mad-afhængighed og ønsker at få dette behandlet med homøopati, så du kan holde op med at spise på følelserne og forberede dit sind på en afbalanceret og bæredygtig kost, der konstant vil hjælpe dig med at tabe dig.

Du er HAR været på kur og vil støttes på den anden side

 • Du har allerede gennemført en slankekur og ønsker støtte til at fastholde din gode udvikling, blive støttet af homøopatiske midler og alle de andre råd, der tilbydes i konsultationerne og online materialerne.

Hvad kan du forvente?

miko waist clipped

Et gennemprøvet vægttabsprogram og personlig støtte

Dette er så meget mere end et gennemprøvet vægttabsprogram, der hurtigt får dig igang med at tabe dig. Det er den ultimative kombination af hyppige en-til-en-konsultationer kombineret med en gennemarbejdet online ressource, spækket med materiale om alt fra viden om kosttilskud, vitaminer, råd til yderligere detox, hvad du kan gøre efter selve kuren, inspiration til bevægelse, input om følelsesmæssige konflikter og naturligvis grundig instruktion i selve kuren.

Vi ses til 8 online konsultationer på Zoom, fordelt efter behov i løbet af de 12 uger, programmet varer. 

Du modtager straks efter tilmelding et link til bestilling af din første konsultation, og de essentielle inkluderede midler fremsendes med det samme. Du får også straks adgang til det store online-kompendium spækket grundige instrukser og uddybende materiale.

Den første konsultation varer 1 time og foregår på Zoom. Midlerne fremsendes med DAO.

Sådan gør vi

Vi starter med at gå et skridt tilbage og ser nærmere på din historik både igennem i konsultation. Du modtager derefter straks de homøopatiske udskrivninger der passer til dit holistiske helbred og særlig cravings. 

I den første konsultation taler vi om dit fordøjelsessystem, søvnmønstre, de vigtigste kirtler relateret til vægt, samt de triggere, du allerede nu ved, får dig ud af balance. Det er vigtigt vi får alle disse aspekter talt igennem inden du begynder på konkrete vægttabsrejse. Målet er at du føler dig rolig på et dybere plan og har fået nogle solide værktøjer, som du kan bruge, når det bliver lidt hårdt.

Vi planlægger de efterfølgende 7 personlige konsultationer, præcist efter dine behov.

miko-online-coffee-phone-edited
Miko lounging

Kort sagt

Du har prøvet slankekure, ikke-slankekure, terapi, bare at acceptere din krop, træne, bebrejde dig selv, bebrejde andre - you name it. Selv med alle de gode intentioner, selvhjælpsbøger, podcasts og systemer bag dig allerede, har du stadig ikke formået at hacke det. Dette er din vej ud! For altid. Dette er ikke en hurtig løsning. Dette er ikke et system, du skal følge alene. Dette er reel støtte og en reel forståelse for dine dybere problemer, der sætter dig op for livet.

I dette program bliver du støttet gennem et radikalt og skånsomt vægttabsprogram baseret på faste og homøopati. Jeg udskriver også homøopatiske midler til at hjælpe dig med at håndtere cravings - og vigtigst af alt behandles det oprindelige sår, der fik din krop til at pakke sig ind i det beskyttende lag.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad går kuren ud på?

Kuren består i hovedtræk af en lav-kalorie diæt på kun 500 kcal dagligt kombineret med et homøopatisk middel. Midlet er en homøopatisk udgave af hormonet hCG. Homøopatisk hCG gør, at du ikke føler dig sulten under kuren. Det gør også, at du ikke taber din muskelmasse som under en almindelig slankekur, men udelukkende taber fedt. 

Hvorfor er denne kur så effektiv?

Homøopatisk hCG hjælper dine celler med at få adgang til det fedt, der er lagret på din krop. Så når du spiser meget lidt, vil hormonet sørge for, at du bruger dine fedtdepoter som næring. Det er det, der er afgørende for kurens effektivitet. 

Taber jeg muskelmasse?

Der er ingen tab af muskelmasse, som jo ellers kendetegner mange andre slankekure. På hCG kuren smider du først det farlige fedt, nemlig det fedt, der sidder rundt om dine organer, og du vil hurtigt kunne se det på vægten, men måske endnu hurtigere på dine mål. Derfor er det vigtigt at starte med både at veje dig og tage dine mål. 

Hvad er homøopatisk hCG?

HCG (human chorionic gonadotropin) er et hormon, der dannes i kvindens krop, når hun bliver gravid. Det er det hormon, man måler på, når man tager en graviditetstest. hCG er primært til stede i en gravid kvindekrop, fordi det skal sikre barnets overlevelse. Hvis en gravid kvinde bliver udsat for hungersnød, vil hormonet sørge for, at fedtet på hendes krop bliver frigivet og brugt som næring til barnet. Det er denne smarte funktion, man bruger som en vigtig del af hCG-kuren.

Hvorfor er kuren ikke mere kendt i Danmark? 

Det er sandsynligvis, fordi læger i Danmark anser indsprøjtninger med hCG som en del af fertilitetsbehandling. Men faktisk er ægte hCG også på dopinglisten i Danmark. Så du skal altså ikke forvente, at du får din læge til at udskrive recept på hCG. 

Ægte humant hCG vs. Homøopatisk hCG

Der er stor forskel på ægte menneskeligt hCG og homøopatisk hCG. Den dosis ægte hCG, man sprøjter ind, er langt mindre end den mængde hCG, en gravid kvinde har i kroppen. Til sammenligning bruger man ca. 125 IU (internationale enheder) dagligt, når det tages som indsprøjtning, og en gravid kvinde vil have helt op til 200.000 IU i kroppen, når hCG er på sit højeste. Selv om det er en lille dosis, betyder det, at dem der får hCG som indsprøjtning, faktisk kan få en positiv graviditetstest, uden at være gravide.

Når du tager det homøopatiske hCG, får du så mikroskopisk en dosis, at det ikke kan spores i blodet, og en graviditetstest vil være negativ. 

Tager jeg ikke bare hurtigt på igen?

Dr. Simeons (ham der fandt på kuren først)forklarer, at hCG kuren rebooter hypothalamus, så når du følger faserne korrekt i kuren, har du fortalt din hjerne, at der ikke er nogen grund til at lagre alt det fedt. Og det er lige præcis det, vi selv har oplevet. Der kan sagtens snige sig et par kilo på igen hvis man begynder at spise løs og ryger tilbage i gamle dårlige vaner. Men holder man sig på sporet med den sunde mad, uden at tælle kalorie, så vil du holde dit vægttab - også selv om der skulle snige sige sig en kage ind en gang imellem. 

Men skal jeg ikke bare lære at elske mine deller?

Vi ved jo allesammen godt at for meget overflødigt fedt på kroppen ikke er sundt. Mange taler om, at vi skal lære at elske os selv som vi er, nyde vores spejlbillede og holde af vores deller. 

Vi er helt enige i, at vi skal elske os selv og ikke fortælle vores krop, at den er dum og grim og ulækker - det er uden tvivl skadeligt for os. Men vi kommer ikke udenom, at vi med en væsentlig overvægt vil have forhøjet risiko for kræft, diabetes, insulinresistens, forhøjet LDL kolesterol (det farlige) og inflammation i kroppen. 

Det er alt sammen ret heftige sager, og hvad nytter det, at man har lært at elske sine deller, hvis ens krop er i fysisk forfald? Den Sidste Slankekur skal ses som en vej ind i at retlede os selv ind i sundhed og aldrig som en straf. 

Er det nu det er nu?

Så synes jeg du skal tage springet NU! Du har det hele foran dig her. Det her vil ændre dit liv for altid.