Jeg er blevet mor!!

IMG_0976

Jeg er blevet mor til mange nye dyrevenner, men mest af alt er jeg blevet mor til Willy. Willy er halvdelen af det nuttede resultat af 2 gårdhunde, der godt gad og løbe langt for at mødes....

Jeg mødte Willy for første gang, da han var 2 dage gammel, og bare var sådan en lille pølse med alt for små ben. Nu er han 12 uger, mega legesyg og sidder pænt meget stolt, når man beder ham om det. Han bor i 'det store hus' på grunden, hvor jeg bygger tiny house, og jeg har adopteret ham. Det passer rigtigt fint, da jeg jo håber snart at kunne rejse igen! Så kan han blive hjemme, hvor alt er som det plejer. Det er ret smart.

Der er nu ikke mangel på dyrevenner her, og jeg giver dem lidt homøopati hist og pist. Hestene fik lige en omgang CCA, da de gik og hostede lidt, også holdt de op med det. Det er sjovt og dejligt at udskrive til dyr også. Det må man jo ellers ikke som homøopat, på nær til sine egne dyr. Og den regel er jeg sådan set enig. Det er bedst, der kommer en dyrlæge til. Og flere af dem bruger jo også homøopati.

Har du i øvrigt set materialet om kittet til dyr? Du kan se det HER.

(det er også del af HomøopatiKlubben)

Her lige til sidst..... men ikke mindst..... 1000 milliarder tak til jer der er flyttet med her over og til jer der er kommet til. Jeg hår du får kigget alt materialet godt igennem, og at du både føler dig godt underholdt og har det som om du lærer noget nyt :-)

Krammer fra
Willy & Mette

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!