Homøopat Mette Mitchell, BSc (hons), LCHE

F84E0103-7137-408B-911D-B83737417219

Uddannet homøopat fra Centre for Homeopathic Education i London og BA i videnskab fra Middlesex University (2015).

Jeg er uddannet klassisk homøopat, men jeg arbejder i praksis med flere forskellige homøopatiske modeller. Blandt andet bruger jeg den såkaldte 'Eizayaga metode, også populært kaldet 'layer's method', hvor man kigger på helbreddet i lag, og hvor man begynder i de yderste lag og langsomt arbejder sig dybere. Dette er ofte nødvendigt, hvis der er et stort behov for detox. Jeg vælger altid den metode eller model, jeg mener passer bedst til den enkelte.

Jeg ser patienter på Zoom flere forskellige steder i verden. Du får tilsendt de udskrevne midler direkte. 

Alt behandling hos en homøopat er holistisk.

Typiske ting som vi ser i den homøopatiske praksis er: Allergi, eksem, søvnproblemer, stress, hormonelle forstyrrelser, ørepine, bivirkninger af anden medicin (inkl. vaccine), mavepine, feber, betændelse, vokseværk, tandfrembrud, fordøjelsesproblemer, gigt, smerter, piskesmæld, migræne, køresyge, jetlag, PMS samt en lang række af følelsesmæssige og mentale symptomer.

Sådan arbejder jeg

Min praksis er opdelt i to sektioner: akut og kronisk.

Akutte konsultationer er passende til de symptomer der pludseligt opstår i form af feber, smerte, forkølelse, kvalme, uheld og så videre. Til dette tilbyder jeg korte akut-konsultationer dagligt. 

BESTIL EN AKUT KONSULTATION HER

Behandling af kroniske tilstande
Hovedprincippet bag den homøopatiske behandling af kroniske tilstande er at søge efter og finde den bagvedliggende årsag til symptomerne. Og dette er netop årsagen til at så mange opsøger homøopaten, frem for lægen, til behandling af kroniske symptomer. Lægen symptombehandler uden lovning på bedring udover det. I homøopatien arbejder vi for at patienten skal få lange gode stræk uden symptomer, henimod det endlige mål, hvor man helt slipper for symptomer. 

Mange kommer til homøopaten med følgende:  hormonelle problemer, menstruationssmerter, kronisk smerte, fordøjelsesproblemer, hudproblemer, allergi, hovedpine, ledsmerter, søvnproblemer, vægtproblemer samt mange følelsesmæssige problemer. 

Det er en holistisk behandling
Behandling af kroniske problemer med homøopati er ikke en nem og hurtig løsning, selvom vi måske kan finde gode midler, der vil hjælpe med at lindre symptomerne tidligt i behandlingen. Behandling af den bagvedliggende årsag kræver meget af både homøopaten og patienten. Vi skal kigge på fordøjelsen og vi skal måske arbejde med at få energien op igen, før radikal behandling er mulig. Nogengange skal der detoxes, laves ændringer i kosten, der skal måske nogle kosttilskud til og så videre. Oprigtig holistisk behandling betyder behandling af alle aspekter af den enkelte både fysisk og mentalt/følelsesmæssigt.

Vi skal arbejde sammen
I min praksis er jeg dedikeret til at behandle kroniske lidelser i et partnerskab med den enkelte.Men jeg ved også, at mit engagement alene ikke er nok til at nå tilfredsstillende resultater. Vi skal arbejde sammen som team.

99EF123B-0F7E-4F9F-B3FC-92A7CF023B77

Jeg arbejder på denne måde, fordi kroniske lidelser kræver langvarig behandling, og fordi jeg ved, at når du er engageret, så er der også en langt højere chance for, at vi opnår gode resultater.

Vi starter med at snakke om fordøjelsen, søvn, tænder, hvilken medicin du tager og afprøver homøopatisk detox, før vi kan samle et reelt billede af årsagen. Jeg er stræber efter at udskrive midler til lindring af symptomerne allerede i vores første møde, men det er vigtigt at forstå, at dette er en proces, og det vil tage et stykke tid.

Abonnementet på konsultationer
Alt dette er grunden til at jeg har valgt kun at behandle kroniske lidelser gennem et abonnement på behandling, hvor du binder dig til mindst 4 måneders månedlige konsultationer. Dette giver mig mulighed for at være grundig, og det giver dig mulighed for at kontakte mig, når du har brug for mig, uden at det koster dig ekstra. Efter de første 4 måneder beslutter vi os for, hvor ofte vi skal ses derefter. 

Hvis du er interesseret i at lære mere om abonnementer og hvordan du kommer i gang, så brug knappen nedenfor. 

LÆS MERE HER

Konsultationer finder sted alle hverdage.Der er mulighed for sene aftenkonsultationer hver uge. Jeg arbejder udelukkende online.

Diplomer

LCHE diplom
middlesex diplom
Screenshot 2023-11-15 at 10.19.16
DSKH diplom
RAB diplom

Sagt om Mette

 • Mette Mitchell

  Mette har simpelthen så stor menneskelig indsigt og empati. Hun lytter oprigtigt, ser det hele menneske og så har hun en vanvittig ekspertise indenfor hendes fag! Hun læser mig som en åben bog og hun har hjulpet min knap 1 årige søn fra smertefuld væskende eksem på det meste af kroppen til stortset eksemfri liv til min søns store glæde! Jeg stoler 150% på Mette - hendes fag og ekspertise er SÅ vigtig i en verden hvor vores sundhedssystem udelukkende handler om at tage hånd om sygdom og ikke sundhed og helbred. Mete kan sit kram og Mettes fag er vejen frem!

  Salgskonsulent

 • Mette Mitchell

  Mette er en kvinde der forstår at kunne forklare vigtigheden af Homøopatien. Med hendes kurser har hun allerede bidraget til mange familiers trivsel.

  En fri sjæl

 • Mette Mitchell

  Mette har åbnet op for alt hvad jeg manglede for at kunne bruge homøopati til hjemmebrug og stå ved vores måde at leve på. Sundt, kærligt, økologisk og så naturligt som muligt.

  Pioner

 • Mette Mitchell

  Mette hjalp min datter på 2 år af med mellemørebetændelse og væske på ørene. På kun en måned var hendes ører i super form. En engageret og dygtig behandler som får mine varmeste anbefalinger ❤️! Hendes kurser er også rigtig gode

  Grafisk designer

 • Mette Mitchell

  Mette brænder for homøopatien, er enormt dynamisk og vidende, altid opmærksom og indlevende og ekstremt praktisk i sin tilgang til forståelse og behandling af sine medmennesker.

  Homøopat

 • Mette Mitchell

  Mette er den mest fantastiske homøopat jeg har prøvet. Hun har reddet mig og hele familien for stort og småt. Hendes kurser gør at jeg selv i hverdagen kan takle masser af symptomer selv.

  Mumtrepreneur

 • Mette Mitchell

  Virkelig kompetent behandling mine børn og jeg har fået. Har desuden været på et meget brugbart og inspirerende kursus, som er yderst brugerbart i min dagligdag. Kan kun give Mette mine allerbedste anbefalinger. Super behandler og dejligt menneske!!

  Byplanlægger og projektleder

 • Mette Mitchell

  Både mine børn og jeg er glade for at konsultere Mette i hendes hyggelige praksis. Vi sætter pris på at komme af med div. skavanker - uden bivirkninger!
  En klar anbefaling herfra - også til Mettes kurser.

  Zoneterapeut

 • Mette Mitchell

  Livlige, spændende kurser. Jeg kan rigtig godt lide hendes dynamiske måde at undervise på.

  Aktivist

 • Mette Mitchell

  Efter 10 år med kronisk nældefeber og en historie med at have set diverse læger, hjalp Mette mig til at slippe af med den nældefeber som jeg tog antihistamin for dagligt. Det lyder lidt hokus pokus, og var også selv lidt skeptisk til at starte med men jeg var også desperat efter hjælp og åben for alt.
  Mette er nærværende og virkelig kompetent! Kan kun anbefale en konsultation hos hende.

  Doula

 • Mette Mitchell

  Mette er en utrolig dygtig homøopat, og et virkelig sødt menneske ❤

  Mindfulness instruktør

 • Mette Mitchell

  Utrolig meget viden og kompetence, som jeg trygt anbefaler videre! Fem stjerner og lidt til

  Human Resources

 • Mette Mitchell

  An amazing eye opener.
  En fantastisk øjenåbner.
  Ny verden kom frem i mit liv, anbefaler dette til alle omkring mig.

  Socialpædagog

 • Mette Mitchell

  Mette er den sejeste og varmhjertede sjæl.
  Jeg var til mini kursus "homøopati til hjemmebrug" hos hende som var vel over to år siden og jeg kan sige det sådan "ain't never going back to" kemi fyldt medicin ordinering.
  Tak søde Mette

 • Mette Mitchell

  Dygtige Mette har hjulpet min lille søn med hans kroniske eksem.
  Tak, Mette

  Hjemmeskoler

 • Mette Mitchell

  Mette er en fantastisk dygtig homøopat og jeg har været meget glad for at have været på hendes kurser.

 • Mette Mitchell

  Mette er hamrende intelligent og virkelig kompetent indenfor homøopati.
  Hun har flere gange hjulpet mig og min familie.
  Hun er uvurderlig

  Leder

 • Mette Mitchell

  En klog kvinde med et vigtigt budskab

  Pædagog

 • Mette Mitchell

  Mette er en fantastisk homøopat! Hun kan hjælpe med både akut sygdom og kroniske symptomer og jeg vil til enhver tid anbefale hendes klinik.

  Homøopat

 • Mette Mitchell

  Mette er fantastisk. Hun har været uundværlig for os i forhold til homøoprofylakse, ormekur og eksembehandling. Hun er altid empatisk og dejlig at tale med.

  Feminine embodiment Womb wisdom Yoga, Healing & Plant medicine

 • Mette Mitchell

  Jeg har været på flere kurser hos Mette Mitchell, og jeg har ligeså været i flere behandlinger hos hende. Mine oplevelser har været virkelig gode, inspirerende, og udviklende. Homøopatien har åbnet mange nye døre for mig, den har givet mig svar på ting, som den lægevidenskabelige verden aldrig har formået, og den har lært mig at behandle mig selv og mine nærmeste i flere situationer. Mette Mitchell er en utrolig dygtig behandler, hun er grundig i sit arbejde, og hun er klart blevet en af mine største inspirationskilder.

 • Mette Mitchell

  Jeg har fået flere behandlinger af Mette. Hun har hjulpet rigtig langt med mine udfordringer og jeg er dybt taknemmeligt. Mette er ikke bare alternativ behandler - hun har også en dybdegående videnskabelig viden om tingene, kombineret med hendes skønne personlig, gør det hende utrolig professionel. Jeg kan varmt anbefale Mette.

  Kranio sacral terapeut

 • Mette Mitchell

  Mette er fantastisk kompetent og en utrolig behagelig person, der grundigt forklarer en omkring de remedier hun anbefaler.
  Jeg har også været på mini kursus i homøopati hos hende og også der er der fuld tilfredshed fra min side af

  Webkommunikatør

 • Mette Mitchell

  God rådgivning over telefonen. Mette er kompetent og ved hvad hun taler om. Jeg kan varmt anbefale hende.

 • Mette Mitchell

  Fantastisk homøopat og kvinde. Vil helt klart anbefale hende til alle jeg kender. Sjældent har jeg mødt nogen så kompetent på sundhedsområdet – hun er virkelig et besøg værd

  Selvstændig

 • Mette Mitchell

  Mette er en veluddannet, samvittighedsfuld, udogmatisk og yderst kompetent homøopat med en moderne tilgang til faget. Som person er hun hjælpsom, entusiastisk, livsglad og med skønne pædagogiske evner.

  Ejer af Rosemaimonide.com

 • Mette Mitchell

  Vi har fået en fantastisk behandling af Mette, som vi rådførte os med i 6 måneder, da min søn på 3 havde problemer med maven. Maveproblemerne er nu overstået efter homøopati-behandlingen, og Tobias er en nu glad dreng. Jeg vil til enhver tid bruge Mette igen, hvis der er andre problemer.

 • Mette Mitchell

  Du er et fantastisk menneske - så skønt vi har dig

  Zoneterapeut

 • Mette Mitchell

  Mette er unik i sin konsultation. Hun brænder for homøopatien og autenticiteten lyser ud af hende. Hun er guldstøv for vores familie.
  Jeg har også været på to af hendes kurser, og man får virkelig værdifuld viden med hjem.
  Jeg er taknemmelig for at kende dig, Mette

  Programmør

 • Mette Mitchell

  Man mødes med varme, nærhed, ægthed, kærlighed og glæde, når man træder ind hos Mette Mitchell

  Akupunktør

 • Mette Mitchell

  Min succeshistorie. Jeg har efter fem år med kronisk håndeksem fået et helt nyt liv pga. dig Mette og din fantastiske viden. Det har været en barskt omgang, men hvor er jeg dybt taknemmelig for homøopatien findes.

  Livsglædesmentor

 • Mette Mitchell

  Absolut toppen af poppen herhjemme i DK. Mette er super professionel, varm, empatisk, interesseret og altid klar på at hjælpe; uanset hvornår det brænder på. Vi kan på ingen måde undvære Mette herhjemme.

  Lektor

 • Mette Mitchell

  Jeg er så glad for, at have lært Mette at kende!
  Jeg har været medlem af Homøopatiklubben i et år og lærer her, hvordan jeg kan behandle mig selv og min familie med akutte sygdomssymptomer som forkølelse, feber, hovedpine, kvalme osv. Mette formidler sin store og passionerede viden om homøopati på en jordnær og let-forståelig måde. Og det er sådan en stor værdi for mig, at kunne støtte op om min egen krops og mine kæres helbredelse ved hjælp af homøopati.
  Jeg har ligeledes brugt Mette som behandler, når der er større og mere kroniske lidelser jeg ønsker bedring i. Også her faciliterer hendes varme personlighed et trygt arbejdsrum Hun deler generøst ud af sin brede viden om homøopati, ligesom hun også kan give vejledning indenfor både de fysiske og psykiske aspekter af sundhed. Hun er en meget autentisk person og behandler, som jeg kun kan give mine allerbedste anbefalinger

  Psykolog

 • Mette Mitchell

  Mette er super dygtig og topprofessionel! Samtidigt er hun et omsorgsfuldt og kærligt menneske, så hun kan varmt anbefales.

  Heilpraktiker

 • Mette Mitchell

  Mette er uvurderlig for mig og mine børn! Jeg har fundet ro ved, at der er empatisk og helt konkret hjælp at hente, hvad enten det er et hold i ryggen, mentale udfordringer som generaliseret angst eller de dagligdags bøvlerier med virus osv.
  Af hjertet tak, Mette!

  Mindjuice coach