Kalender

 • (1 hr)
  Spørg om homøopati - månedlig Q&A med homøopat Mette Mitchell (GRATIS)
  Kom med til den månedlige GRATIS Q&A, hvor du kan spørge om ALT!
  Det er altid på en tirsdag og det er altid kl. 20.00 dansk …
  Læs mere
  Kom med til den månedlige GRATIS Q&A, hvor du kan spørge om ALT!
  Det er altid på en tirsdag og det er altid kl. 20.00 dansk tid.
  Du kan stille spørgsmål, allerede når du melder dig til.
  Læs mindre
  Se mere
 • (1 hr)
  Hvad er 'den sidste slankekur' og hvorfor elsker vi den?

  Har du hørt om den *homøopatiske 'no-brainer' slankekur, som smelter fedtet væk. Det er hverken svært eller kompliceret, høje…

  Læs mere

  Har du hørt om den *homøopatiske 'no-brainer' slankekur, som smelter fedtet væk. Det er hverken svært eller kompliceret, højest lidt kedeligt måske. Men ikke når man tager på vores veganske version.

  Vi har peppet kuren op med mange, nye spændende informationer om naturmedicin og homøopati + selvfølgelig en masse nye lækre opskrifter, som du også vil elske efter kuren.

  Kom med denne aften, hvor jeg viser dig hvad du får for pengene, og hvordan det hele ser ud.

  Den Sidste Slankekur er en moderne og naturlig udgave af den berømte hCG-kur. Kuren der i mere end 60 år har været nærmest ukendt i Danmark, selvom den faktisk er kendt for at være verdens bedste kur og ordineres af førende læger i både USA og Europa.

  Du kan læse meget mere og allerede nu tilmelde dig kure, ved at klikke her. Og ellers, så ses vi til en hyggelig aften sammen.

  Læs mindre
  Se mere
 • (2 hrs)
  Syv spændende midler fra 'New Materia Medica'

  Efter succes med onlineforedraget "Esoterisk homøopati: Arvede traumer, skygger og healing på tværs af generationer", glæder …

  Læs mere

  Efter succes med onlineforedraget "Esoterisk homøopati: Arvede traumer, skygger og healing på tværs af generationer", glæder jeg mig nu til at fremlægge 7 yderligere lægemidler fra det vi kender under 'New Materia Medica'.

  Her er hvad Colin Griffith, en af de helt store drivkrafter bag udviklingen af disse midler: 

  “They are all remedies that would seem to suit our difficult times, being peculiar similar in energy, each in their own way, to the buried past of traumatic circumstance with which so many contemporary patients are burdened.”

  I denne præsentation gennemgår vi midlerne: Sycamore Seed (twists), Amethyst (crown chakra), Chalice Well Water (breath), Clay (base chakra), Sølvfisk (piskesmæld), Lotus (nød dråber), Winchelsea Sea Salt (ny Nat Mur).

  Hvis du ikke kan være med på det angivne tidspunkt, så kan du se optagelsen efterfølgende.

  GRATIS for medlemmer i HomøopatiKlubben, brug dette link: https://mettethehomeopath.simplero.com/purchase/143591-Online-foredrag-Syv-spaendende-midler/special/EEPoJGBoSY36Kg7TdJ8E3YsT

  Læs mindre
  Se mere
 • (3 hrs 30 mins)
  Kursus for jordmødre, doulaer og andre fødselshjælpere, der ønsker at bruge homøopati. 

  Nu er der mulighed for at deltage på kursus for jordmødre, doulaer og andre fødselshjælpere igen og nu online. Kurset er for …

  Læs mere

  Nu er der mulighed for at deltage på kursus for jordmødre, doulaer og andre fødselshjælpere igen og nu online. Kurset er for de fødselshjælpere, der ønsker at kunne tilbyde homøopati til mor og baby i graviditeten, til fødslen og den første tid efter fødslen.

  Man kan også deltage uden at arbejde professionelt med fødsel.

  Kurset tager udgangspunkt i fødselskittet fra Helios, samt deres Basic 36 kit. Begge kits kan købes her: https://www.helios.co.uk/shop/search/category/homeopathic-products/first-aid-kit

  Dette er en LIVE begivenhed. Man kan gense Zoom møderne i 14 dage efter kursets afslutning, men det tæller ikke som deltagelse på kurset, hvis man ikke er med på de ovennævnte datoer, og man får heller ikke et diplom.

  Alle kursister der deltager online, modtager et diplom som bevis på deltagelse på kurset. 

  På kurset gennemgår vi følgende:

  • Om homøopatien og de vigtigste principper
  • Forholdsregler når man udskriver homøopati
  • Cellesalte i graviditeten
  • Homøopatiske lægemidler vi bruger til fødsler
  • Modning med homøopati
  • En praktisk guide om homøopati til stadier i fødslen
  • Komplikationer
  • Homøopati efter fødslen

  Midlerne vi går igennem på kurset: Aconite, ant tart, arnica, arsenicum, belladonna, bellis per, calendula, carbo veg, cauloph, chamomilla, cimicifuga, cocculus, coffea, gelsenium, hypericum, ignatia, ipecacuanha, kali carb, kali phos, lotus, nat mur, nux vomica, opium, oxytocin, phos, phytolacca, pulsatilla, rhus tox, sabina, secale, sepia, staphisagria

  Du modtager et grundigt pdf-materiale (opslagsværk) 10 dage før kursusstart. Du bedes printed dette ud inden vi starter undervisningen online.  

  Der holdes en opfølgende q&a mandag d. 31. januar kl. 19.30 - 2022

  Homøopat Mette Mitchell er Uddannet homøopat fra Centre for Homeopathic Education i London og BA i videnskab fra Middlesex University. Hun er særligt passioneret omkring brugen af homøopati til gravide og fødsler, for at skåne barnet mest muligt, og for at undgå unødvendigt indgriben i fødslen. Hun mener desuden at det er nemt at udskrive homøopati i fødslen, selv efter ganske kort træning, og holder særligt meget af disse kurser, da det er viden der hurtigt kan omsættes og dermed hjælpe mange kvinder straks.

   

  Læs mindre
  Se mere